Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

STOP VOLD MOD
BØRN OG UNGE

Bryd Tavsheden

Vi arbejder for et Danmark uden børne- og kærestevold.  Vores mission er at motivere og give børn og unge i Danmark modet til at bryde tavsheden om børnevold og kærestevold.

BRYD TAVSHEDEN tager til Bornholm på Folkemødet 2023.

Vi afholder debat om drenge, maskulinitetsforståelse, mandeidealer og ligestilling på årets folkemøde torsdag den 15. juni kl. 11.30 i Danchells telt. For ”drenge græder ikke” og ”viser ikke følelser”, og de fortæller sjældnere end piger om det svære, triste og problematiske, som fx vold i hjemmet.

Kom og vær med til at kvalificere debatten med gode spørgsmål og kommentarer.

FOLKEMØDET 2023

UGE 12 UDEN VOLD

Bryd Tavsheden afholder årligt kampagnen UGE 12 UDEN VOLD.

Med baggrund i den viden vi har opnået omkring drenge udsat for vold i nære relationer har vi i uge 12, 2023 fokuseret på drenge udsat for vold. Vi har afholdt en konkurrence på Instagram for at finde ÅRETS BRYDER 2023, for at kåre en dansk mand, som har brudt tavsheden omkring et svært emne. Vinderen blev Sebastian Lynggaard alias Herlige Svend.

DONÈR JERES PANT

Bryd Tavsheden har indgået et samarbejde med virksomheden Pant Guruen. Du kan som uddannelsesinstitution eller virksomhed vælge at lade Pant Guruen opstille en kasse, hvor medarbejdere og elever kan lægge deres tomme flasker, og så afhenter de kassen og giver panten videre til vores vigtige arbejde for voldsudsatte børn og unge. Se hvor let det er og hvordan du bestiller en pantkasse, så din pant går til vores arbejde her: https://pant-guruen.dk/

NYT GRATIS DIGITALT
UNDERVISNINGSMATERIALE

Undervisningsforløb, der åbner en verden og viden om vold i børn og unges nære relationer

VAR DET VIRKELIG VOLD?

Vold kan have mange former og udtryk. Det er vold at blive slået, men det er også vold, hvis der bliver gjort skade på ens ting, hvis man bliver overvåget eller hvis man bliver psykisk krænket.

HAR DU LYST TIL AT HJÆLPE OS?

TEGN MEDLEMSKAB

Som medlem af BRYD TAVSHEDEN hjælper du os i vores daglige arbejde og bliver en del af et               fællesskab, som ønsker at               hjælpe voldsudsatte børn og unge.

Alt sammen for kun 120 kr. om året – eller blot 10 kr. om måneden.

GIV ET BIDRAG

Støt BRYD TAVSHEDENs arbejde hvert år med et fast beløb           på 200 kr. eller med et fast månedligt bidrag, som du helt selv vælger hvor stort skal    være.

Det er selvfølgelig også muligt at støtte med en enkelstående donation.

BLIV FRIVILLIG

Bryd Tavsheden søger altid efter dygtige frivillige til at rådgive børn og unge, der er udsat for vold i familien eller i kæreste-forholdet.

Vil du være en del af vores team, og være med til at gøre en kæmpe forskel for voldsramte børn og unge?

KREATIV KONKURRENCE 2022

Vinderne af Kreativ Konkurrence 2022 er nu fundet. Du kan se alle vinderbidragene her på siden. Senere på året vil vi løfte sløret for temaet til dette års Kreativ Konkurrence i samarbejde med digitaliserings – og ligestillingsministeriet.