fbpx
Наши партнеры
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Rådgivning

VORES RÅDGIVNING

Bryd Tavshedens rådgivning bygger på den meningsskabende og anerkendende dialog og har fokus på dine ressourcer og styrker. Du skal opleve, at du bliver taget alvorligt, og du skal føle dig mødt, set, hørt og forstået.

Med udgangspunkt i vores faglighed og store erfaringsgrundlag er vi nysgerrige og undersøgende. Vi møder dig som en ligeværdig medspiller og tager udgangspunkt i de ressourcer, du kommer med. Vi understøtter og motiverer dig til handling, idet vi gennem rådgivning hjælper dig til at finde dine egne ressourcer, se muligheder og opbygge håb. Målet er at hjælpe dig, som er udsat for vold i familien eller kæresteforholdet, til fra en ny position at anskue din historie, og herigennem opnå motivation til udvikling af nye strategier for målrettet handling og problemløsning.

Vores rådgivere har en stor socialfaglig viden samt viden om volds-, krise- og traumeteorier. De er opmærksomme på din sikkerhed, kender lovgivningen på socialområdet og kan foretage balancerede risikovurderinger.

VI TILBYDER

Rådgivning via CHAT, BREVKASSE og TELEFON – læs mere og se åbningstider ved at klikke på rådgivningsikonet under.

Personlige SAMTALEFORLØB, hvor det er muligt at tale med den samme rådgiver af flere gange af én times varighed. Læse mere om dette tilbud ved at klikke BASEN under ”FÅ HJÆLP”.

Fra efteråret 2020 vil vi med midler fra Liljeborgfonden tilbyde rådgivning via DIGITALE UNGEGRUPPER, hvor 3-4 aldersvarende unge mødes virtuelt med hinanden og en rådgiver 8 gange. Før forløbet starter, afholdes individuel screeningsamtale af 1½ time med rådgiveren. Undervejs afholdes 7 individuelle evalueringer af ½ time med rådgiveren. Efterfølgende afsluttes forløbet med en individuel evalueringssamtale på 1 time.

REJSERÅDGIVNING, hvor en rådgiver tager med ud på skoler og ungdomsuddannelser over hele landet, sammen med vores skoletilbud ”Temaoplæg om Vold”. Efter endt oplæg, kan eleverne opsøge rådgiveren for en kort samtale, eller kontakte rådgiveren efterfølgende, hvis rådgiveren under oplægget udleverede telefonnummer for et samtaleforløb.

INDDRAGELSE

Det er vigtigt for os, at høre din mening om vores rådgivning, derfor håber vi, at du vil evaluere din oplevelse ved at besvare det efterfølgende spørgeskema.

Har du efterfølgende brug for at uddybe en oplevelse – god som dårlig – vil vi altid gerne høre fra dig. Du kan skrive ris og ros til os på enten basen@brydtavsheden.dk eller info@brydtavsheden.dk.

INDDRAGELSE

Vi benytter en eklektisk tilgang, hvor rådgiverne tager udgangspunkt i dig og vælger de teoretiske metoder, som passer til netop din problemstilling, og som bedst skaber et handlingsmæssigt grundlag.

Empowerment handler om at støtte dig i at kunne og turde handle.

Det narrative perspektiv handler om at lytte til din fortælling, uden at tvivle på dine oplevelser.

Den anerkendende tilgang, har fokus på at motivere til positiv forandring.

Den kognitive tilgang handler om, at afdække hvordan du tænker om dig selv og dine vanskeligheder.