Vi hjælper børn og unge med at bryde tavsheden om vold
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
Forlad siden

Brug for at snakke?

Chat med os alle hverdage fra kl. 17-20

Ved du, om du har
oplevet vold?

Køb vores jubilæumsplakat af HuskMitNavn

Er der noget,
du er i tvivl om?

SE HVAD ANDRE SPØRGER OS OM

Dreng

16

Dato

06/05/2022

Næsten hver gang min kæreste bliver sur så slår hun eller kaster ting efter mig

Næsten hver gang min kæreste bliver sur så slår hun eller kaster ting efter mig. Hun siger at dee er i stedet fir at tåbe og skrige..

Svar

Tak for at skrive ind til Bryd Tavshedens brevkasse.
Du skriver kort at din kæreste slår og kaster ting efter dig. Det lyder virkeligt ikke rart. Du skriver også kort at hun siger at det er for at råbe og skrige.
Hvis du gentagende gange bliver slået, og får kastet ting efter dig, forstår jeg godt at du kan være lidt usikker på hvad du skal gøre. Jeg vil gerne lige gøre én ting klart til at starte med. Lige meget hvor vred man bliver, og lige meget hvor frustreret man bliver i en diskussion, er der aldrig i orden at slå eller kaste ting efter én. Så det du bliver udsat for er helt klart ikke i orden, så jeg er glad for at du skriver ind.
Du skriver ikke meget, så jeg har svært ved at vurdere præcis hvad det er du søger rådgivning til.
Er du en situation hvor du er bange for din kæreste? I så fald vil mit råd til dig at være at måske snakke med dine forældre, eller andre vokse du stoler på.
Nu kender jeg ikke dit og din kærestes forhold, men jeg bliver nysgerrig på om du eventuelt kan snakke med din kæreste om hvor ubehageligt du synes det er? Hvis du føler dig tryg ved det, og du ser det som en mulighed, vil jeg foreslå at du snakker med din kæreste om det, når i ikke er uvenner.
I sidste ende, er der også muligheden at du måske ikke ved hvor vidt du skal blive i forholdet?
Hvad end du kommer frem til, skal du vide at vores chat er åben man-fre, kl. 17-20, hvor der altid sidder nogle og er klar til at rådgive dig.

Med venlig hilsen
Bryd Tavsheden.