Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

STOP VOLD MOD
BØRN OG UNGE

Hos BRYD TAVSHEDEN hjælper vi børn og unge i alderen 13-24 år med at tale om vold. Det kan enten være vold i hjemmet eller i et kæresteforhold.

UGE 12 UDEN VOLD

Kalenderen viser, at det er blevet tid til ‘UGE 12 UDEN VOLD’ – den ene uge om året, hvor vi drømmer om et Danmark uden vold mod børn og unge. Én uge, der helst skal inspirere til forandringer, der varer måneder og år. Derfor dedikerer vi denne uge til at sætte fokus på de børn og unge, som lever med vold tæt på.

Følg med hele ugen på vores kanaler, hvor vi hver dag sætter fokus på et nyt tema.

Har du en svær tid efter ophold på krisecenter?

Nyt og gratis tilbud til unge, der har været krisecenter med mor og som har brug for hjælp at støtte i den svære til efter opholdet.

SKAL VI BESØGE DIN SKOLE?

BRYD TAVSHEDEN holder temaoplæg om børnevold og kærestevold for 7.-10. klasse og ungdomsuddannelser i hele landet.

Temaoplæggene er gratis, hvis der er minimum 75 deltagende elever. Hvis antallet ikke stemmer overens med minimumskravet, vil skolen blive pålagt et gebyr på kr. 5.000.

VINDERNE AF KREATIV KONKURRENCE 2023 ER FUNDET!

HAR DU LYST TIL AT HJÆLPE OS?

TEGN MEDLEMSKAB

Som medlem af BRYD TAVSHEDEN hjælper du os i vores daglige arbejde og bliver en del af et fællesskab, som ønsker at hjælpe voldsudsatte børn og unge.

Alt sammen for kun 120 kr. om året – eller blot 10 kr. om måneden.

GIV ET BIDRAG

Støt BRYD TAVSHEDENs arbejde hvert år med et fast beløb på 200 kr. eller med et fast månedligt bidrag, som du helt selv vælger hvor stort skal være.

Det er selvfølgelig også muligt at støtte med en enkelstående donation.

BLIV FRIVILLIG

BRYD TAVSHEDEN søger altid efter dygtige frivillige til at rådgive børn og unge, der er udsat for børne- eller kærestevold.

Vil du være en del af vores team, og være med til at gøre en kæmpe forskel for voldsramte børn og unge?