Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brydtavsheden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brydtavsheden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brydtavsheden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Brevkassen — Brydtavsheden : Brydtavsheden
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

13

Dato

29/07/2019

Kaldes grimme ting

Hej jeg er en pige på 13 år der tit derhjemme blir kaldt dum og et fjols. Hvad skal jeg gøre?

Svar

Kære pige på 13 år. Tak for dit brev, det er godt at du skriver.
Dit brev er meget kort, men jeg kan sige dig, at det slet ikke er i orden at blive kaldt dum og et fjols.
Hvem taler dog sådan til dig ?
Jeg tænker på om der er nogen i din familie som du kan tale med om det, en der måske kan hjælpe dig til at få sagt til den der kalder dig de ting, at du bliver rigtig ked af det.
Jeg tænker også at du måske kan skrive til vores chat, så kan vi hjælpe dig mere, når vi ved mere om hvem der kalder dig de ting.
Mage hilsner Herdis