fbpx
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Dreng

18

Dato

29/08/2019

Min roomie har slået mig

Min roomie drømmer om at jeg har sex med hans kæreste og nu har han slået mig hvad gør jeg

Svar

Kære dreng på 18 år,

Hvor er det godt du skriver, tak for dit brev.

Du skriver ikke så meget om de forskellige ting, så det bliver lidt svært at møde dig i dine spørgsmål.

Hvad gør ved dig, at din roomie italesætter at han drømmer om at du har sex med hans kæreste og hvad tænker du om det? Dét at du skriver herind omkring det, kan få mig til at tænke, at du føler det er grænseoverskridende og måske ved du ikke hvordan du siger fra overfor ham?

Og hvad skete der, da han slog dig? Det er aldrig ok at slå, uanset situationen. Og her er det yderst vigtigt at du lærer at få sat nogle tydelige personlige grænser, såfremt du fortsat ønsker at bo sammen med ham. Sørg for få sagt fra i situationen eller fjerne dig fra den. Og så få talt med din roomie om det her.

Det kan du få støtte og hjælp til. Jeg vil råde dig til at skrive ind til os på chatten eller ringe på +45 20 67 05 06 ml. 16-19. Her kan vi nemmere rådgive dig ud fra din specifikke problemstilling, efter at have fået noget mere info.

De bedste hilsner
Nita