fbpx
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

18

Dato

04/09/2019

Seksuelt overgreb

Jeg græder mig selv i søvne og drømmer stadig om dengang min far voldtog mig
Han voldtog mig da jeg var 8 år

Svar

Kære pige på 18 år.
Tak fordi du skriver, det er godt at du får skrevet om den skrækkelige oplevelse som du har haft som barn.
Jeg kan godt forstå at du græder for det er en voldsom oplevelse som du har været udsat for, og fuldstændigt urimeligt at du ikke er blevet passet på som lille pige.
Dit brev er meget kort, så jeg tænker at jeg slet ikke ved om du har fortalt det til nogen da det skete, eller senere i dit liv. Har der mon været en socialforvaltning, et sygehus eller en psykolog som har hjulpet dig ?
Jeg vil skrive om en række muligheder som du har for at få hjælp til at tale om hvad der skete, og få hjælp til at dit liv bliver godt, selvom der skete noget voldsomt da du var barn.
Du kan kontakte din læge og fortælle hvad der er sket. Din læge kan give dig en henvisning til en psykolog eller til et sygehus med en psykiatrisk afdeling, hvor der er ansat psykiatere og psykologer.
Du kan også læse om de organisationer som jeg vil foreslå dig:
A) Center for Seksuelle overgreb
Målgruppe er voksne over 18 år med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen, pårørende til disse samt fagpersoner. Du er anonym og behøver ikke sige dit navn.
Rathsacksvej 9, 1862 Frederiksberg C, Mail: Kontakt@csm-ost.dk,
www.csm-ost.dk
Centret har erfaringsbaseret Rådgivning, tlf: 3336 0090 (Rådgivere, der selv har været udsat for incest/seksuelt misbrug)
Mandage lige uger fra kl. 17.00 - 21.00
Torsdage ulige uger fra kl. 16.00 - 18.00

B) Joan Søstrene
Rådgiver kvinder, som har været udsat for vold, voldtægt, incest eller seksuel chikane. Vi tilbyder en kvinde-til-kvinde samtale med to Joan-Søstre om psykologiske, juridiske og sociale aspekter af det overgreb, du har været udsat for.
Danner, Nansensgade 1, 1366 København K, Telefon: 33 14 74 84

C) Cisem-center
For incestramte og seksuelt misbrugte (herunder også voldtægt) kvinder, mænd og pårørende. Yder støtte, vejledning og terapi til mennesker, der har været udsat for incest, voldtægt og andre seksuelle overgreb.
Galstersgade 3, 1 tv, 9400 Nørresundby, Aalborg, Mobil: 20 66 01 50, E-mail: info@cisem.dk
www.cisem.dk
Jeg vil anbefale dig at læse om de forskellige organisationer, og kontakte dem for at høre om muligheden for hjælp, og om der er tilbud i dit lokalområde.
Jeg håber at du kan bruge oplysningerne.
Mange tanker til dig og ønsker om at du får den hjælp som jeg synes du har ret til at få. Så at dit liv kan blive godt.
Herdis