fbpx
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Dreng

16

Dato

21/09/2019

mor slår og stoler ikke på mig

Hej min mor stoler ikke på mig og slår mig i hovedet

Svar

Kære dreng på 16 år,

Tak for dit brev, hvor er det godt du skriver.

Det lyder meget ubehageligt, det du beskriver. Når vores forældre ikke stoler på os, kan det være svært at lære at stole på os selv. Og når vi bliver slået, har det altid negative konsekvenser. Det er forbudt at slå sine børn og det er der selvfølgelig en årsag til. Det er skadeligt for udviklingen og vores selvfølelser. Det vi tænker om os selv.

Du går ikke i detaljer, så ved ikke så meget om situationen du er i. Men jeg ved at du er modig. For du har skrevet herind. Og hvis du kan det, tror jeg også du er modig nok til at tage næste skridt. Måske har du allerede gjort det.

Hvad tænker du om, at sige det til nogen? Ja, allerhelst din mor. På et tidspunkt hvor I har det godt. Fortæl hvordan du har det med det, at hun ikke stoler på dig og slår dig. Og hvis det ikke er en mulighed. Hvad så med far? Ved han det og kan du tale med ham om det? Hvis det heller ikke er muligt i din situation, hvad så med en faster eller onkel? En lærer endda. Èn du er tryg ved, måske en kammerat til at starte med.

Jeg vil under alle omstændigheder anbefale dig at skrive herind til chatten ml. 16-19, hvor der sidder dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig. Du har mulighed for at få noget støtte til at finde ud af, hvad muligheder der er og hvordan du vil takle din situation.

Med kærlig hilsen
Nita