fbpx
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

12

Dato

25/09/2019

Min veninde har selvmordstanker

hej brevkasse
en af mine venner har selvmordtanker fordi hun er jaloux på døden og hun eller jeg ved ikke hvorfor, og være nat enden jeg skal sove tænker jeg på om hun måske en dag vil gøre det. jeg vil rigtig gerne hjælpe hende men jeg ved ikke hvordan. kan i hjælpe mig med at min ven ikke begår selvmord.
kh. pigen der har brug for hjælp

Svar

Kære Pige der har brug for hjælp

Tak for dit brev, hvor er det godt du skriver. Det er godt at din veninde har en som dig i sit liv.

Jeg tænker, at din ven har brug for at tale med en voksen om, hvad det er for nogle tanker hun har og hvad det er der får hende til at tænke på at begå selvmord.

Det ville være godt hvis hun kunne tale med sine forældre om de tanker hun har for de er de nærmeste til at støtte hende og hjælpe hende videre. Hvis det ikke er en mulighed så kunne der måske være en lærer på skolen, en pædagog i klubben eller en anden voksen, som hun har et godt forhold til, som hun kan tage kontakt til. Det er meget vigtigt at din ven får hjælp for en voksen så du ikke går med sådan nogen alvorlige bekymringer.

Hvis hun føler det er for svært at tage kontakt til nogen som kender hende er der mulighed for at kontakte Børns Vilkår, der rådgiver om alle tænkelig problemer på Børnetelefonen 116 111.

Med kærlig hilsen
Martin