Brevkassen — Brydtavsheden
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
Forlad siden

Skriv til brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Dreng

24

Dato

28/09/2019

Psykiatrisk indlæggelse

Jeg blev indlagt for 7 år siden på Svendborg psykiatrisk afdeling og jeg stak af derfra forbi jeg var bange for stedet . Da de fangede mig igen fik jeg en sprøjte stesolid og da jeg drak en øl og røg lidt hash sage det BANG i min hjerne jeg gik med hovede pine i et måned og jeg blev træt svag og syg jeg kunne efterfølgende ikk huske tænke eller forstå jeg har gået med det i 7 år nu og det er kun blevet lidt bedre . Personalet stak mig også informeret om natten og hælde noget i min drikke varer som fik min tær og mund til at brænde jeg følte jeg svedte sprit og hade det mega underligt . De lyver overfor mig og for andre på mine vegne . De har ødelagt min hjerne hvis det ikke er pyskisk vold ja så ved jeg ikke hva er

Svar

Hej dreng på 24 år.
Tak for dit brev, det lyder som om du har haft nogle meget voldsomme oplevelser.
Jeg tænker på om du kender foreningen Sind, som hjælper mennesker med psykiske udfordringer.
Der en landsforening og tilbyder rådgivning Deres hovedkontor er i København, men de har også lokalforeninger. Du kan læse om deres tilbud www.sind.dk.
Psykiatrifonden har også rådgivning. Telefon 3925 2525. Og du kan læse om dem www.psykiatrifonden.dk
Held og lykke med at finde det rette tilbud til dig.
Mange hilsner Herdis