fbpx
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

16

Dato

20/07/2018

Men jeg ved ikke om de slår mig nok til at det kan kaldes vold

Hej mine forældre slår mig Men jeg ved ikke om de slår mig nok til at det kan kaldes vold. Min far har altid rusket, skubbet og kastet rundt med mig og mine små lillebrødre. Enkelte gange har jeg fået en lussing eller en knytnæve. Min mor kigger bare på, men hun har også givet mig en lussing eller to... Det er bare ikke kun fysisk de påvirker mig, men jeg føler mig psykisk voldtaget af dem... Min far har altid kaldt mig dum især indenfor matematik. Jeg kan ikke forstå matematik, jeg kan ikke uret eller højre/venstre. Jeg tror at jeg er visuelt talblind, men min far siger at jeg bare er dum. Mine forældre skjuler ikke at de synes at jeg er arrogant og egoistisk osv. jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre ved det. Jeg er normalt ikke bange for at sige fra, men lige på det her punkt kan jeg ikke. De gange jeg har sagt stop er jeg bare blevet kastet over i en sofa kant eller lign.

Svar

Kære pige på 16. Tusind tak for dit brev. Jeg kan ikke se, om du har skrevet til so før - blandt andet det brev, som ligger lige under dit brev. Det er også fra en pige på 16 og jeres historier minder utroligt om hinanden. Det er helt OK, hvis du har skrevet til os flere gange. Hvis det ikke er dig, vil jeg foreslå, at du læser mit svar på brevet lige før dit brev. OG jeg håber meget, at du kontakter enten os eller Børnetelefonen, så vi kan få en snak med dig og hjælpe dig videre. For hverken du eller dine mindre brødre skal udsættes for den salgs vold, som du beskriver. Og så vil jeg gerne sige dig stor tak for at du så modent tager ansvar også for dine brødres trivsel. Det er rigtig flot og godt gået, og du er bestemt ikke dum eller arrogant. Der er mange, som har problemer med matematik hvis man lever i et voldshelvede med slag og trusler og nedgørende beskyldninger, er det altså rigtig svært også at koncentrere sig om at lære matematiske formler. Så ring til os. Så vil vi prøve at hjælpe dig og dine brødre så godt vi kan. De varmeste hilsner til Jer alle

Anne