fbpx
Отзывы о микрокредитных компаниях:
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

15

Dato

05/02/2020

Som en lus mellem 2 negle

Hej
Min kæreste og jeg har været sammen i 4 mrd nu, men har været bollevenner før.

Sidste gang lagde han dog ikke så Meget i vores forhold som nu, jeg har også en bedste ven, som jeg bollede med i sommers. Jeg har ikke haft det så godt med ham efterfølgende, men jeg har prøvet og få vores venskab på benene igen, men da jeg så blev kærester med min eks, vil han ikke have jeg snakker med min bedste ven, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre og kan godt føle mig en smugle som en lus mellem 2 negle.😢

Svar

Kære pige på 15

Tak for dit brev. Jeg kan sagtens forstå, at det du oplever må være rigtig ubehageligt. Det lyder som om, at du gerne både vil være en god kæreste og en god ven, men at det er lidt svært lige nu.

Bryd Tavsheden rådgiver i vold, og derfor tænker jeg ikke, at vi er de bedste til at hjælpe dig i den her situation. Jeg vil derfor foreslå, at du i stedet tager fat i Girltalk.dk. Dem kan du både chatte og SMS med fra torsdag-søndag: 18.30 -22:30 og Fredag-Lørdag 19:00-21:00.

Jeg håber du finder råd, der kan hjælpe dig.

De bedste hilsner
Katrine