fbpx
Отзывы о микрокредитных компаниях:
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

25

Dato

05/02/2020

Dele min historie om vold og seksuel misbrug

Hej bryd tavsheden.
Jeg er en ung kvinde i midt 20'erne, der trofast følger både hjemmesiden her, men også jeres side på fb.

Da jeg var 10 år gammel fandt min mor en kæreste som i starten var noget af det sødeste og inden længe var de flyttet sammen. Efter de flyttede sammen begyndte han at afreagere voldigt på både mig og mine søskende, når min mor ikke var hjemme. Som 11 årig blev jeg seksuelt misbrugt af denne "mand". Der gik alt for lang tid efter, før jeg turde sige noget, jeg skammede mig sådan.. De sidste 13 år har jeg brugt på at ligge det hele bag mig, og selvom jeg for altid vil have psykiske ar, jeg dagligt skal arbejde med. Har jeg alligevel tænkt meget over at jeg gerne vil dele min historie, så andre unge piger I samme situation, kan få en tanke om at de ikke er alene i den båd og at de ikke skal føle skam og bestemt ikke skal gå med det alene. Jeg vil gerne være med til at bryde tabuet og tavsheden. Ville have skrevet et sted hvor jeg ikke er anonym, men bliver hele tiden henvist til denne side.
Kan I bruge mig til noget? Hvis den sætning på nogen måder giver mening.
Jeg følger med og håber på et eller andet.

Svar

Kære du

Først og fremmest tusinde tak for at dele din meget stærke historie. Du er så sej og utrolig modig, at du deler din historie med os og alle de andre unge piger og drenge derude, der måske kan genkende noget i det, du har været udsat for.
Det er flot, at du er nået til et punkt i dit liv, hvor du kan skrive så åbent om det, selvom din rejse hertil helt sikkert har været, og stadig er, smertefuld og fuld og den sorg og skam, som du beskriver. Så tusinde tak for at du bryder tabuet og tavsheden!

Dit spørgsmål giver absolut mening, men jeg kan desværre ikke svare dig på det. Du kan skrive til info@brydtavsheden.dk og så vil de svare dig.

Endnu engang tak for at dele din historie og al held og lykke til dig fremover.

De varmeste hilsner
Katrine