fbpx
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

13

Dato

04/06/2020

Svært når storebror kommer på besøg.

jeg er en storesøster/lillesøster til to drenge med add og autisme. det er svært for mig hver gang min storebror kommer på besøg og prøver ignorer min familie skændes. men hver gang sker der noget jeg ik kan få ud af hovedet. b.la. fordi jeg har minder om min storebror være voldig/true. jeg ved ik hvordan jeg skal reagergere. min lillebror sidder normalt på mit værelse og venter på min storebror er nede på jorden igen.
Ved virklig ik hvad jeg skal gøre i de situationer...

Svar

Kære pige på 13 år.
Tak for dit brev, det er godt at du skriver om det, som du synes er svært.
Jeg kan godt forstå at det er svært for dig med en storebror der har en diagnose og som bliver vred, og at det bliver til skænderier.
Mit bedste råd til dig er at du må tale med dine forældre om at du bliver ked af det og utryg når de skændes med din bror.
Og de minder du har om din storebror der har været voldelig og truende. Jeg tænker at det er dig som det er gået ud over.
Jeg tænker at du kan skrive til vores chat og tale med dem om den vold som du oplevede, så du kan få det ud af hovedet og så har du har nogen som du kan tale med om hvad der skete.
Mange hilsner Herdis