fbpx
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

13

Dato

17/08/2018

Jeg er bange for at være hjemme hos min far

Hej. jeg er en 13 årig pige. jeg er bange for at være hjemme hos min far, pga af at hans kæreste slår sine egne børn. jeg er også vildt bange for at hun kunne finde på at slå mig og mine 2 brødre. jeg vil bare ikke der hjem. min mor er rigtigt ked af det over det, fordi hun ikke kan gøre noget ved det. min far har slået os mange gange, og har haft alkoholproblemer. jeg har virkeligt brug for hjælp. please hjælp mig. jeg kan snart ikke holde det ud mere!!!

Svar

Kære pige på 13 Tusind tak for dit brev. Det lyder rigtig grimt, hvad du fortæller og jeg kan godt forstå, du er både ked af det og bange. Jeg vil foreslå, at du enten fortæller din lærer i skolen at det, du har fortalt os. Læreren har pligt til at hjælpe både dig og dine brødre og samtidig vil volden mod din fars kærestes børn også kunne blive stoppet. Du kan også ringe til Børnetelefonen. Det er gratis, og her kommer du til at tale med en voksen, som er specielt uddannet til at hjælpe børn i Jeres situation. De har åbent hver aften til sent og det er gratis at ringe. Du finder Børnetelefonen på https://bornetelefonen.dk/ eller på telefonnummer 116 111. Håber meget du vil tage imod mine forslag, så I kan få hjælp nu. Hvor er det flot og modent af dig, at du også tager ansvar for dine brødre. De allervarmeste hilsner til Jer alle sammen

Anne