fbpx
Наши партнеры
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

13

Dato

19/07/2020

Mor gør forskel.

min mor siger hun hader mig og at jeg er en fegl mens hun behandler min bror some en gud, min far gør indet ved det her. Hvad skal jeg gøre?

Svar

Kære pige. Tak for dit brev, det er godt at du skriver og fortæller om hvordan du har det.
Det lyder ikke godt at du føler din mor hader dig og at hun siger at du er en fejl. Det er hårde ord at få fra din mor. Du skriver ikke hvornår din mor taler sådan til dig. Er det når der er skænderier mellem jer ?
Og du har jo lige den alder hvor der ofte begynder en tid med din frigørelse fra dine forældre, særlig fra din mor, og det kan godt give uenighed og skænderier.
Jeg tænker på om du har nogle som du kan tale med, måske dine bedsteforældre eller anden familien. Måske en tante som du kan lide ?? Jeg ved ikke om det er muligt at tale med din mor ? En dag hvor der er en god stemning mellem jer, hvor du kunne sige til din mor at du føler at hun ikke holder af dig og at det gør dig så ked af det. Måske kunne en sådan snak gøre det bedre imellem jer. Jeg har aldrig mødt en forældre, der hader sit barn, men jeg har mødt mange som ikke får talt godt sammen.
Jeg håber at rådene kan bruges. Mange hilsner Herdis