fbpx
Наши партнеры
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

11

Dato

20/07/2020

Jeg græder næsten hver dag

Jeg græder næsten vær dag ved ik hvorfår men har lige skiftet skole kan det være derfor

Svar

Kære du på 11 år,

Tak for dit brev. Det lyder til at du er ked af det, så det er godt at du får grædt og at du rækker ud. Du fortæller du har skiftet skole og da det jo er noget helt nyt - en ny hverdag med nye mennesker du skal forholde dig til, kan det sagtens sætte gang i en masse følelser.

Har du snakket med dine forældre om det? Det vil være rigtig godt for dig at få snakket med nogen, så hvad tænker du om at fortælle enten din mor eller far, om det du har fortalt os? Det er ikke altid at forældre er gode til selv at spørge ind til hvordan vi har det, så nogengange er vi nødt til selv at fortælle om det.

Ellers synes jeg du skal kontakte BørneTelefonen på 116 111, som du kan enten chatte (bornetelefonen.dk) eller snakke med, alt efter hvad du føler dig mest tryg ved. Det er vigtigt at du får snakket med nogen.

Kærlig hilsen
Nita