fbpx
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

13

Dato

27/07/2020

Vores forhold går kun op i sex

hej
jeg vælger at være anonym, er 14år og har en kæreste der 27 år gammel vi har vært sammen i 4 måneder og elsker ham rigtig højt men han vil gerne bestem alting og alt er på hans måde. hans mor skælde mig ud og siger en pige på min alder ik burd have sex fordi han bor hos sin mor og har sex ved ham. fordi min mor er imod vores forhold

føler tit vors forhold kun går op i sex, når vi sammen boller vi næsten kun og når jeg vil lave noget så vil han ik være med til det og noglegange sendet han mig bare hjem efter vi bollet

Svar

Kære pige på 14 år.

Hvor er det godt du skriver - et kæresteforhold bør bestemt indeholde mere og andet end kun sex. Jeg synes det er noget du skal tale med din kæreste om, og måske overveje om det er et forhold du gerne vil blive ved med at være i.

Mht til jeres mødre, så vil de jo gerne beskytte dig og aldersforskellen er også ret stor. Desuden skal i være opmærksomme på, at den danske lavalder for sex jo er 15 år.
Dog kan de ikke bestemme om i skal være kærester eller ej, det er helt jeres eget valg.

Mange hilsner
Cat