Brevkassen — Brydtavsheden
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

14

Dato

01/08/2020

Jeg tænker på min ekskæreste

Mit problem er at jeg har en kæreste som jeg elsker men så på den anden side så tænker jeg hele tiden på en anden dreng som er ældre end mig og snart skal på efterskole så jeg ved at vi aldrig kommer til at være sammen igen Og med igen mener jeg at det er en af mine ex’er men jeg ved ikke hvad skal skal gøre og om det bare er en periode. Grunden til at jeg tænker på ham er så også at jeg drømte om ham i nat og det var sådan en drøm hvor vi lige pludselig startede med at snakke igen efter lang tid og så blev kærester eller ihvertfald rigtig rigtig gode venner, drt er ikke første gang jeg har drømt om ham det er sket et par gange hvor at det var sådan nogle drømme hvor vi kyssede og den slags så jeg ved ikke Rigtig havd jeg skal gøre?

Svar

Kære pige på 14 år.

Først vil jeg sige, at det er helt normalt at have drømme om tidligere ekskærester, venner eller andre personer som man tidligere har været tæt med. Det betyder formentlig at de er i dine tanker og det er der intet forkert ved.

Jeg tænker at du skal gøre op med dig selv hvad du egentlig gerne vil. Hvis du elsker din kæreste og gerne vil være sammen med ham, så tag en dyb indånding og prøv at fjerne fokus lidt fra drømmen om din ekskæreste og nyd tiden sammen med din nuværende kæreste.

Mange hilsner Cat