Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brydtavsheden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brydtavsheden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brydtavsheden.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Brevkassen — Brydtavsheden : Brydtavsheden
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

12

Dato

10/09/2020

Jeg føler mig ikke rigtig glad

Jeg føler mig ikke rigtig glad. Min far har et temperament der går langt ud over grænser, og min mor ser mig som en byrde og bryder aftaler. Jeg har det svært når aftaler bliver brudt, og hun kan ikke se det. Det knuser ærligt talt mit hjerte. Jeg har før skrevet, men mange ting er ændret siden sidst. Vi skrev til familieretsstyrelsen om min far(sagen er ikke kommet for endnu), men lige nu føler jeg at jeg egentlig bare har lyst til ikke at være mig.

Jeg har tænkt på at blive frivilligt anbragt, da ingen af mine forældre rigtig gør andet end at gøre mig ked at det og frustreret. Jeg ved ikke meget om det, men jeg ved at jeg ikke vil være sammen med mine forældre. Det er som om at de bare vender det blinde øje til, og håber på noget godt. Skolen er heller ikke en hjælp, veninderne forstår ikke og lærerne ved det ikke. Jeg har ikke lyst tilbage fortælle den om det.

Det er bare meget nemmere at tænke på et liv uden dem, eller et liv uden mig. Nu hvor jeg snart (så snart det er ok) skal gå en tur på Lillebælt, så tænker jeg tit på hvor fristende det er at hoppe i og aldrig komme tilbage. Det ville være meget nemmere end at leve i et levende helvede.

Svar

Kære pige på 12 år.

Puh ha, det lyder ikke særlig rart at du har det sådan. Det er super godt at du skriver herind igen.

Jeg synes det er meget vigtigt at du fortæller din skolelære hvordan du har det. Det går ikke at du går og tænker sådan og du skal have noget hjælp. Hvis du stadig synes det er lidt for voldsomt at tale med din lære, skal du prøve at kontakte Headspade. De har både en chat og rigtigt mange huse rundt omkring i landet, hvor du kan snakke med en af deres rådgivere. De har rigtig god erfaring med at hjælpe med de tanker som du beskriver.

Jeg ønsker dig held og lykke