fbpx
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

15

Dato

19/09/2016

Jeg bliver ofte tvunget til at have sex med

Min kæreste slår mig ikke men jeg bliver ofte tvunget til at have sex med ham og så er jeg generelt bare bange for ham, fordi vi tit skændes og jeg er bange for at han på et tidspunkt slår mig, han har før grebet lidt for hårdt om min arm når jeg har prøvet at gå fra ham.. jeg ved ikke om jeg kan gå fra ham.. og om jeg burde

Svar

Kære 15 årige pige Jo, du skal gå fra ham. Og så skal du glæde dig til, at du løber ind i en sød og dejlig fyr, der er ligeså glad og forelsket i dig, som du er i ham. En fyr, der er sød ved dig, og hvor i har det sjov og rart sammen:)) Du er 15 år, så du skal ikke stå model til en der tvinger dig til noget du ikke har lyst til. Uanset hvad det er du ikke har lyst til, men da slet ikke sex! Og du skal ikke stå model til en der tager hårdt fat i dig og som vil skændes med dig. Det er vold du er udsat for. Fysisk og psykisk vold. Og med den viden vi har i denne forening, så ved vi, at forud for fysisk vold går den psykiske vold. Så du skal se at få slået op med din kæreste. Er det svært for dig, så snak med dine forældre om, at de skal hjælpe dig med at få sagt farvel til ham. Jeg håber, at jeg har inspireret dig til, at sætte handling bag det, som du allerede selv har tænkt.
Pøj pøj og bedste hilsner

Jane