fbpx
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

14

Dato

07/01/2021

Jeg har selvmordstanker

jeg har selvmordstanker og høler alle hader mig og min far har valgt en anden familie

Svar

Kære du
Jeg er meget ked af at høre, at du går med tanker om selvmord og samtidig enormt glad for, at du vælger at kontakte os for hjælp! Det er nogle meget svære tanker at stå med alene, og derfor er det nemlig så vigtigt, at du deler det med nogen.
Når man har det svært kan man desværre nemt komme til at tro, at alle hader en eller at man ikke er ønsket. Det passer ikke, men det kan være svært at se, at andre faktisk holder af en og vil en det godt. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan dit forhold er til din far efter han har fået en ny familie, men jeg forestiller mig, at han stadig gerne også vil være far for dig?

Jeg ville blive rigtig glad hvis du fandt det mod igen, som du fandt for at skrive til os, og så ringer til Børnetelefonen på tlf. 116111. Her kan du tale direkte med en voksen om dine tanker, og de kan støtte dig, så du ikke skal gå med det helt alene. Du er aldrig alene med disse tanker, og vi er mange som gerne vil hjælpe dig med at få det bedre!

Alt det bedste til dig.
Mange hilsner,
Emilie, Bryd Tavsheden