fbpx
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

15

Dato

11/01/2021

Min veninde er udsat for psykisk vold

min veninde (15) er udsat for psykisk kæreste vold.

Hun har gentagne gange gået fra ham, hvor han så på en eller anden måde har fået hende tilbage.

Han manipulerer hende, men hun nægter at indrømme det. Jeg er i tvivl om hvad jeg og en masse andre af hendes veninder kan gøre. Uden at vi mister hende en gang for alle.

Svar

Kære pige på 15 år

Tak for dit brev. Hvor er det dejligt, at du bekymrer dig for din veninde. Det er godt, at du skriver ind for at finde en måde hvorpå du kan hjælpe din veninde ud af et dårligt forhold.

Har du prøvet at tale med din veninde om hendes forhold? Du kunne prøve at spørge hende, hvordan hun selv har det i forholdet? Hvornår hun er glad? Hvornår hun er knapt så glad? Det er vigtigt, at din veninde oplever, at du er der for hende, og at hun føler sig tryg til at dele sine følelser.

Du kan også foreslå din veninde at skrive ind på vores chat, hvis hun selv har nogle tanker om sit forhold. Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 17-20.

Du er også meget velkommen til selv at skrive ind på vores chat.

Hvis du og/eller din veninde foretrækker at ringe, er vores telefon åben alle hverdage kl. 9-15. Nummeret er +45 20 67 05 06

Jeg ønsker dig og din veninde det bedste fremover.

Kærlig hilsen
Christine