Brevkassen — Brydtavsheden
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

21

Dato

21/04/2021

Bange for min kæreste

Er bange for min kæreste og vil gerne ud af det forhold men er vildt bange

Svar

Kære Pige på 21.

Tak for dit brev til os. Du skriver, at du er bange for din kæreste og at du gerne vil ud af forholdet, men er vildt bange. Først vil jeg sige, at det er rigtigt godt og modigt at du skriver herind, det viser din vilje og din styrke. Dette er rigtig godt, for hvor der er vilje er der vej. Du skal også vide, at der er rigtig mange, der står i samme situation som dig. Du er ikke alene, og det er helt normalt at opleve denne frygt, som kan holde en tilbage.

Det lyder ikke som et sundt forhold, når du er bange. Et sundt forhold skal være et sted, hvor man er tryg, føler sig elsket og værdsat, for den man er. Det lyder på dit brev som om, dit forhold ikke er sundt for dig. Jeg vil råde dig til at gå med din mavefornemmelse, og stole på det du mærker og oplever, for det er sandheden for dig!
Jeg kan høre, at du står i en svær situation, fordi du på den ene side gerne vil ud af forholdet, men det gør dig samtidig bange, at tage det spring.

Det kan være rigtig svært at komme ud af et forhold, hvis man er bange og derfor er det vigtigt, at du beder om hjælp til det. Har du nogle veninder, en i din familie eller andre som du kan tale med? Det hjælper rigtig meget at få sat ord på de følelser, som du går rundt med, så du kan få støtte i din situation, og ikke være alene med det.
Du er altid velkommen til at skrive til os på chatten. Den finder du inde på Bryd tavshedens hjemmeside. Eller ringe herind på 44452090, der er åbent mandag - fredag fra kl. 17-20.
Jeg håber virkeligt, at du finder en god løsning på din situation.

Mange hilsner,
Natalia