Brevkassen — Brydtavsheden
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

26

Dato

17/05/2021

Traumatisk oplevelse fra parforhold

Jeg har talt med en psykolog på min skole om tidligere traumatiske oplevelse fra parforhold. Hun har henvist mig videre hertil

Svar

Kære Du,
Tak for dit brev! Hvor er det flot, at du har haft mod til at kontakte os. Du skriver, at du har talt med en skolepsykolog omkring tidligere traumatiske oplevelser fra et parforhold. Jeg tænker, det må være hårdt at bære på og noget du ikke skal gå med selv.

Det er lidt svært at rådgive ud fra det du skriver alene, så derfor håber jeg, at du har styrken til at ringe herind på rådgivningstelefonen der har åbent mandag-torsdag fra 17-20 på 44452090, hvor en rådgiver og du kan tale lidt mere detaljeret om problemet, og sammen med dig lægge en plan for, hvad man eventuelt kan gøre. Derudover kan du også skrive ind til chatten, som har åben mandag-fredag fra kl. 17-20, hvor du kan uddybe din situation nærmere.

Jeg ønsker dig det bedste,
Magdalene