Brevkassen — Brydtavsheden
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
Forlad siden

Brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

18

Dato

05/07/2021

Stærke negative følelse for min kæreste

Heiii brevkassen.

Jeg har virkelig sku mande mig op, før jeg turde at skrive herinde.
Men altså.. Jeg har en kæreste på næsten 20, jeg oplever nogle stærke negative følelser (nogengange) i vores forhold. Han har før skrevet med nogen af sine ex’er, hvor jeg fand ud af det ved at tjekke hans telefon.. (havde det på fornemmelsen) vil bare være sikker.. Han fortæller ikke mig den slags, og jeg går hele tiden i frygten om at han er mig utro.

Hvad skal jeg gøre?

Svar

Hej med dig

Tak for dit brev. Det er rigtig godt, at du rækker ud, når du oplever stærke negative følelser i dit forhold.

Du skriver, at du har tjekket hans telefon tidligere, fordi du var bange for, at han var dig utro, og at du stadigvæk går med den frygt, måske fordi du opdagede, at han havde skrevet med sine ex'er.

Det må have været ubehageligt at finde ud af, at han har holdt nogle samtaler hemmelige for dig. Har du prøvet at tale med ham om det?

Usikkerhed og frygt er ikke positive følelser at have i et forhold, og jeg får derfor lyst til at spørge, om det er sådan et forhold du har lyst til at være i? Hvis du nu prøvede at forestille dig dit liv om 1 år, hvordan ser det så ud der? Og hvad kan du gøre, for at komme dertil?

Hvis du har brug for at tale mere om det, er du altid velkommen til at kontakte os igen, enten på chatten som er åben mandag til fredag kl. 17-20 eller på telefonen mandag til torsdag 17-20.

Jeg ønsker dig det bedste,
Christine