Brevkassen — Brydtavsheden
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
Forlad siden

Skriv til brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Dreng

15

Dato

26/08/2021

Bliver skubbet af forældre

Er det vold hvis jeg bliver truet med at blive smidt ud og skubbede af mine forældre

Svar

Hej med dig,

Tak fordi du skriver til os med dit spørgsmål.

Først og fremmest, så lyder det ikke som en rar situation, som du beskriver og jeg håber, at der er kommet lidt mere ro på derhjemme. Det er lidt svært for mig at svare konkret på dit spørgsmål, når jeg ikke har flere oplysninger om situationen, du beskriver.

Med det sagt, så kan man sige at vold er ”en handling, der overskrider en persons grænser eller som skader, skræmmer eller smerter personen” og ud fra det, er det vold at skubbe en anden person. Og vold er aldrig i orden. Det er altså ikke i orden at skubbe andre.

Men jeg sidder samtidigt tilbage med spørgsmålet om hvorvidt det er noget, der sker ofte og om du føler dig utryg derhjemme? Hvis du har det sådan, kan det være en god idé at tale med andre om det. Har du måske en lærer på skolen, som du er tryg ved? Eller et andet familiemedlem, som du kan tale med?

Du er også altid velkommen til at kontakte os på Chatten mandag – fredag kl 17 – 20, eller på telefonen, 44 45 20 90, mandag til torsdag kl 17 – 20.

De bedste hilsner
Bryd Tavsheden