Brevkassen — Brydtavsheden
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
Forlad siden

Skriv til brevkassen

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. Brevkassen er åben alle dage, året rundt.

I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

Brevkassen er åben

Skriv til os 100% anonymt eller læs tidligere
breve og vores svar herunder.

Svartid

Inden for 24 timer

Pige

15

Dato

10/11/2018

Det går mig virkelig på at lærerne ikke kan se det

Min mor og far er rigtig voldlige kan ikke klare det mere og tør ikke sige det til nogle udover mine veninder men det går mig virkelig på at lærerne ikke kan se det! Jeg siger tit “mine forældre bestemmer alt” “de kontrollerer hele tiden “min familie har ikke kvinde rettigheder det så nederen” siger det til mine veninder men lærerne er tit bagved mig og intet gør de Jeg er bliver slået lige siden jeg var helt lille men tør ik rigtig at gør noget ved det Det er både fysik og psykisk vold Hvad skal jeg gør?

Svar

Kære pige på 15 år. Tak for dit brev, det gør mig rigtig ondt at du har de ting i dit liv. Og det er sejt at du vil gøre noget ved det og ikke længere vil finde dig i at blive udsat for vold. For det er forkerte at slå sine børn, det er både forbudt og så kan det skade børn og unge. Og hvor er det synd at dine lærere ikke opfatter hvad du prøver at sige. Jeg tænker at du nok bliver nødt til at sige det mere lige ud. Er der en lærer som du godt kan lide og som du stoler på, for så kunne du tale med den lærer. Og du kan sagtens tage en af dine veninder med til den første snak med læreren hvis du har brug for at der er en der støtter dig. Du kunne også tænke på om du kan tale med sundhedsplejersken på din skole. Jeg tænker at det er vigtigt at du taler med en voksen, dine veninder er gode og søde at tale med, men det er de voksne som kan hjælpe dig. De voksne kan hjælpe dig til at finde nogen som du kan tale med, måske er der en socialrådgiver på din skole, som du også kunne tale med. Jeg tænker også at du kan skrive til vores chat, hvor du kan fortælle mere og få flere råd. Du kan også ringe til os og frotælle at du har skrevet til brevkassen, så kan du tale med os. Mange tanker til dig, der ikke vil finde dig i at blive udsat for vold. Godt gået af dig.

Herdis