Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

CHAT MED OS

Chatten er ikke åben endnu

Åbningstider for chatten:
Man-Fre 17.00-20.00

Hvis du har brug for vores hjælp, kan du også altid skrive til Brevkassen

Brevkassen er åben alle dage, året rundt.
Skriv anonymt og få svar inden for 24 timer.

Chatten er åben

Åbningstider for chatten:
Man-Fre 17.00-20.00

Chatten er 100% anonymt

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder det at være anonym?

Hos os er du altid anonym. Både på chat, brevkasse og over telefon. Det betyder, at vi ikke ved hvem du er, hvor du bor eller hvad du laver.  Du kan trygt dele dine oplevelser med os uden at vi behøver vide hvem du er. 

Hvad sker der når du starter en chat?

Når du starter en chat eller brev, kan du vælge at udfylde få oplysninger om dig. Det kan hjælpe os med at finde den bedste rådgivning til dig, men slet ikke et krav at opgive.  

Hvad sker der efter en chat?

Efter endt chat, vil du blive spurgt om at udfylde et spørgeskema. Det hjælper os til at finde ud af, hvordan vi kan gøre rådgivningen bedre. Du må meget gerne besvare det.   

Hvad betyder tavshedspligt?

Alle vores rådgivere er underlagt tavshedspligt. Det betyder at vi aldrig deler information udenfor organisationen.   

Har I tavshedspligt?

Alle vores rådgivere er underlagt tavshedspligt. Det betyder at vi aldrig deler information udenfor organisationen.   

Kan I hjælpe med at kontakte kommune eller politiet?

Ja! Hvis man har brug for vores hjælp til at kontakte kommunen eller politiet, så vil vi bede dig om at fortælle os hvem du er. Vær opmærksom på at hvis du gør det, er vi underlagt underretningspligt. Det betyder at vi har pligt til at gå videre med din sag, så du kan få den hjælp du har brug for. Vi vil altid oplyse dig om hvis du har opgivet din anonymitet, før vi går videre med din sag.   

Hvem møder jeg på chatten?

Her møder du Bryd Tavshedens-rådgivere, som sidder klar for at hjælpe dig med det der fylder. Alle rådgivere er frivillige og bruger derfor deres fritid på at hjælpe børne og unge som dig. De har desuden helt vild meget viden om vold og har gennemgået et uddannelsesforløb.  

Hvad hvis jeg ikke helt ved, hvordan jeg vil chatte om?

 Det er helt fint! Vi snakker om det du har brug for. Vi hjælper dig med at bearbejde dine oplevelser, få styr på tanker og følelser og giver dig konkrete råd, til hvad du kan gøre i netop din situation. Du behøver ikke at have forberedt noget på forhånd. 

Hvad er mine muligheder for at klage?

For os er det vigtigt at du har en god oplevelse i vores rådgivning. Hvis du har haft en dårlig oplevelse med vores rådgivning, har du mulighed for at klage. Se hvordan her.

Det er fedt at føle, at ens problem bliver taget seriøst. Selvom man er bange for, at det er for "småt".

- dreng, 14 år

Det var rigtig rart at kunne snakke med en, som man slet ikke kender. Man kan bare sige hvad man føler, for man kender ikke personen

- pige, 17 år

Utrolig god oplevelse! Det hjalp mig meget og har gjort mig klogere!

- dreng, 20 år

Har du haft en oplevelse med vold, som du har brug for at dele med nogen, som ikke kender dig?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi chatter med rigtigt mange voldsudsatte børn og unge hvert år. De fortæller os, at det er rigtigt svært at snakke om med nogen man kender, fordi man er bange for, hvad der vil ske.
Du kan derfor trygt og sikkert skrive til os – helt anonymt. Vi hjælper dig med at forstå dine oplevelser med vold og finde ud af, hvad du har mest brug for lige nu. Nogle gange er det konkrete råd. Andre gange er det en snak om, hvordan det er at være dig i din situation.

Skriv til os i dag – så chatter vi om det du har brug for. Vores dygtige rådgivere sidder klar bag tasterne til at lytte til din historie og hjælpe dig alle hverdage fra kl. 17-20.

Klik på CHAT NU for at starte en anonym chat.