Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

GRUPPEFORLØB

Tilmelding

Tilmelding til gruppeforløb

OM GRUPPEFORLØB

I gruppeforløbet kan du møde andre, der også har oplevet vold enten i hjemmet eller i et kæresteforhold.
At være udsat for vold kan være ensomt og svært at tale om, men når du er i en gruppe med andre unge i samme situation, er du ikke alene.

UngForum er 100% gratis og foregår online.

Læs mere om gruppeforløb herunder.

Hvad går et gruppeforløb ud på?

Vores gruppeforløb er et trygt rum, hvor du kan tale om og udveksle erfaringer med at være udsat for vold ud fra en holdning til, at vold er vold – uanset voldsform.

Hvert gruppeforløb har et tema. Efter hver session følger vi op på sidste mødes tema, vi introducerer til et nyt emne, og vi taler om, hvordan vi kan styrke os selv, hvordan det er for deltagerne at være med, og så giver vi værktøjer til at styrke jer i at få det bedre.

Temaerne for hvert gruppeforløb er:

  1. Introduktion og opstart: Vi møder hinanden og sætter rammerne for gruppemøderne.
  2. Selvværd/selvtillid: Hvad er forskellen, hvordan opbygges selvværd/selvtillid, og hvordan kan vi selv styrke det som voksne.
  3. Angst/Stress: Hvad er angst/stress, hvordan opstår det, hvorfor er det en naturlig reaktion på et voldeligt forhold, og hvad kan vi selv gøre for at minimere angst/stress efterfølgende.
  4. Kærlighed/Loyalitet: Hvad er kærlighed/loyalitet, hvorfor kan det være svært at komme ud af usunde forhold, og hvordan kan vi styrke os selv.
  5. Skyld/skam: Hvordan opstår skyld/skam, hvad gjorde, at vi blev så længe i de usunde forhold, og hvordan kan vi slippe skyldfølelsen og den dårlige samvittighed.
  6. Grænsesætning/sige fra: Hvad er vrede, hvilke vredestyper findes der, hvad er sund vrede, hvordan siger vi fra på en voksen måde, og hvordan begynder vi ”at turde”.
  7. Sunde relationer: Hvad er sunde relationer, hvordan ved vi, om vi er i et sundt forhold, hvilke alarmklokker skal vi reagere på, og hvorfor havnede vi i usunde forhold.
  8. Afslutning/evaluering af forløbet.

Du kan læse mere om vores faglige tilgang til rådgivning af unge HER.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen ovenfor.

Tilmelding sker løbende, og når du har skrevet dig op vil vores rådgivere hurtigst muligt kontakte dig og uddybe, hvad forløbet går ud på og sammen med dig vurdere, om tilbuddet er det helt rigtige for dig og de udfordringer, du står med.

Er tilbuddet anonymt?

Når du tilmelder dig vores gruppeforløb, skal du oplyse dit navn, telefonnummer og mailadresse for at vores rådgiver kan kontakte dig, når tilmeldingsfristen er ovre. Dine personoplysninger bliver hverken gemt eller brugt i andre sammenhænge. Det betyder, at dit telefonnummer, navn og mailadresse blot skal bruges, så vi kan kontakte dig. Intet andet.

I vores gruppeforløb mødes vi digitalt på platformen Whereby, som er en sikker online videoplatform.

Whereby er sikkert, fordi:

  1. En gruppesession er et lukket forum, der kræver adgang fra rådgiveren. Andre brugere kan derfor ikke ”brase ind”, fordi rådgiveren styrer, hvem der får adgang.
  2. Whereby efterlader ikke ”digitale spor”. Du skal ikke installere en app eller noget software for at deltage. Du skal blot klikke på et link, vi sender til dig. Linket er altid det samme.

Kan jeg få mere information, inden jeg deltager?

Her på siden kan du læse mere om tilbuddet.
Du kan også ringe til vores faglige leder for rådgivningen Anders Graversen på tlf. 40 24 22 53 alle hverdage fra kl. 9-16 og høre mere.

Hvornår starter gruppeforløbene?

Gruppeforløbene starter op løbende. Alle tilmeldte vil blive kontaktet så snart der er tilmeldte nok til en gruppe. Du vil få besked via mail eller SMS om opstartsdato fra rådgiveren.

Har du nogle spørgsmål, kan du altid kontakte den daglige leder, Anders, på tlf. 40 24 22 53.

Hvor længe varer forløbet i alt?

Gruppen mødes i alt 8 gange fordelt over 8 uger, alt afhængt af ferieperioder og helligdage. Dertil vil der være en evaluering midtvejs og til sidst i forløbet.

Hvor mange deltagere er der i en gruppe?

I hver gruppe er der 4-5 deltagere sammen med en af vores erfarne rådgivere.

Hvor ofte mødes vi digitalt - og hvor længe?

Gruppen mødes i alt 8 gange digitalt fordelt over 8 uger på WhereBy – som er et digital mødested, der i praksis fungerer på samme måde som f.eks. Skype.

Hvordan mødes man digitalt?

Alle gruppemøder foregår i et trygt digitalt rum inde på Whereby.

Alle deltagere får tilsendt et link til programmet Whereby, som er gratis og kan bruges via mobil (app) eller på computeren.

'Gruppen gør en kæmpe forskel!
Nu har jeg flere gode dage end dårlige dage.'

- deltager i gruppeforløb,
16 år.

'Jeg har lært at sige flere gode ting til mig selv hver dag.'

- deltager i gruppeforløb,
20 år.

'Nu ved jeg, at det ikke kun er mig, der har oplevet det her. Jeg føler mig ikke længere alene om at være ødelagt.'

- deltager i gruppeforløb,
23 år.