Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BOOK ET FYSISK TEMAOPLÆG OM VOLD

Skal vi besøge din skole?

BRYD TAVSHEDEN holder temaoplæg om børnevold og kærestevold for 7.-10. klasse, ungdomsuddannelser samt studerende på University Colleges i hele landet.

Du kan sende en forespørgsel på at booke et oplæg her på siden.

BOOK ET GRATIS TEMAOPLÆG OM VOLD

Temaoplæggene er gratis, hvis der er minimum 75 deltagene elever. Hvis antallet ikke stemmer overens med minimumskravet, vil skolen blive pålagt et gebyr på kr. 5.000.

Foreningen har tre “krav” til skolerne:

  • Skolen skal stille et lokale til rådighed, der er stort nok til, at alle elever/studerende kan se samt sidde behageligt.
  • Skolen skal kunne stille anvendeligt IT-udstyr til rådighed til visning af film og power points (projektor, filmlærred, højtalere.)
  • Temaet skal efterfølgende debatteres i undervisningen, så ingen sidder med uforløste spørgsmål.

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere om vores temaoplæg om vold, så kontakt os på tlf 44 45 20 91 eller på mail undervisning@brydtavsheden.dk.

TEMAOPLÆG PÅ GRUNDSKOLER OG UNGDOMSUDDANNELSER

Varigheden af et temaoplæg på grundskoler og ungdomsuddannelser er ca. 1½ time. Målgruppen er elever mellem 13 og 24 år. På oplægget for 7.-8. klasse lægger vi størst vægt på børnevold og berører kærestevold. For elever i 9. klasse og opefter er det modsat, her lægger vi større vægt på kærestevold, mens vi stadig berører emnet børnevold. På University Colleges har oplægget en varighed af 3 timer.

Temaoplægget er varieret opbygget og fastholder elevernes koncentration i hele sin længde. Dagen består af indlæg fra en repræsentant fra foreningen, en ung kvinde eller mand, der fortæller sin egen personlige historie om at vokse op i en voldsramt familie og/eller leve i et kæresteforhold præget af vold. På University Colleges udvides oplægget med socialfaglig indsigt og/eller voldsfaglig viden.

Indtil nu har foreningen set mere end 100.000 elever i øjnene ude på skoler, ungdomsuddannelser og University Colleges over hele landet.

REJSERÅDGIVNING

RejseRådgivning er vores mobile rådgivningstilbud til børn og unge i forlængelse af vores temaoplæg. Når oplægget er ovre, vil en professionel rådgiver stå til rådighed i et par timer i et lokale på skolen, hvis man har brug for en at tale med. Man behøver ikke at sige, hvem man er, eller hvad man hedder, og man kan komme alene eller sammen med en ven/voksen, som man har tillid til.

Forespørgsel om skoleoplæg