Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

FÅ HJÆLP

Vold kan have mange former og udtryk. Det er vold at blive slået, men det kan også være vold, hvis der bliver gjort skade på ens ting, hvis man bliver overvåget , begrænset, kontrolleret eller bliver nedgjort, ydmyget, krænket, manipuleret, truet eller isoleret.

BREVKASSEN

Skriv en anonym besked med dine spørgsmål eller dine bekymringer til vores dygtige rådgivere og få svar inden for 24 timer. Brevkassen er åben alle dage, året rundt.

Jeg synes det var en rigtig behagelig samtale med en rådgiver, der var klog på det emne jeg talte om.

Det var rigtig rart at kunne snakke med en, som man slet ikke kender. Man kan bare sige hvad man føler, for man kender ikke personen

Det hjalp mere end jeg havde forestillet mig - mange tak!

BRUG FOR AT CHATTE?

Har du været udsat for vold og har du brug for at tale med nogen om det?

Vores dygtige rådgivere sidder klar bag tasterne til at hjælpe dig og lytte til din historie alle hverdage fra kl. 17-20. Klik på ’CHAT NU’ for at starte en anonym chat.

SKAL VI TAGE DEN OVER TELEFONEN?

Du kan ringe og tale med os om vold hver mandag til torsdag fra kl. 17-20. Her sidder vi klar til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at bryde med volden.

BRUG FOR FLERE SAMTALER?

Har du brug for at tale om dine oplevelser med vold over flere gange, kan du få et gratis og anonymt samtaleforløb med én af vores professionelle rådgivere. Du behøver ikke at fortælle dit navn og samtalerne bliver mellem dig og rådgiveren. Det er dit valg, om du vil komme alene eller sammen med en ven/voksen. Samtalerne kan enten foregå online eller ved fysisk fremmøde. Det er helt op til dig, hvad du har det bedst med.

Ring eller skriv til os for at aftale tid til første samtale.

E-MAIL

samtaler@brydtavsheden.dk

TELEFON

+45 4445 2090
kl. 9-15

GRUPPEFORLØB

I vores gruppeforløb kan du møde andre, der også har oplevet vold enten i hjemmet eller i et kæresteforhold.

At være udsat for vold kan være ensomt og svært at tale om, men når du er i en gruppe med andre unge i samme situation, er du ikke alene.

Gruppeforløbet er  gratis, anonymt og foregår online. så uanset hvor i landet du bor kan du deltage.