Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BLIV FRIVILLIG

Vil du gøre en forskel for børn og unge?

Hos Bryd Tavsheden søger vi dygtige rådgivere til at varetage vores digitale rådgivninger. 

Bryd Tavsheden er en non-profit forening baseret på frivillighed, der hjælper børn og unge udsat for vold i familien eller i et kæresteforhold. Det gør vi gennem oplysende og forebyggende arbejde samt faglig rådgivning.  

Alle unge mellem 13-24 år kan derfor frit kontakte os, hvis de enten er i tvivl om, hvorvidt det de oplever derhjemme eller i kæresteforholdet er vold, eller hvis de ved, at de selv eller en af deres pårørende er udsat for vold på den ene eller den anden måde.  

Som rådgiver er du med til at gøre en forskel for de modige børn og unge, som skriver ind til os. Desværre har alt for mange børn og unge oplevelser og erfaringer med vold. Mange oplever skam, magtesløshed, tristhed og mangler nogen at betro sig til. Det vigtigste for os er, at de unge føler sig trygge ved at kontakte os, og at de føler de bliver hørt. Dette er nemlig første skridt på vej mod at bryde tavsheden om vold.  

Gennem vores chat og telefonrådgivning bliver du en hjælp og støtte for børn og unge, som i mange tilfælde sætter ord på svære ting for første gang. Derudover når dine råd og vejledning ud til andre gennem vores brevkasse, hvor dine svar kan læses på vores hjemmeside.   

Hvem kan blive rådgiver?

  • Vi forestiller os, at du er færdiguddannet eller godt i gang med din uddannelse som socialrådgiver, psykoterapeut, psykolog, pædagog, lærer eller anden relevant uddannelse.  
  • Du har god energi, gåpåmod og lysten til hjælpe og støtte voldsudsatte børn og unge. 
  • Du interesserer dig for udsatte-området, og brænder for at gøre en forskel for voldsudsatte børn og unge i Danmark. 
  • Du kan deltage i vores rådgiveruddannelse og andre faglige arrangementer sideløbende med dine vagter.   

Fysisk placering

Bryd Tavsheden holder til i Kronprinsessegade 18c i København.  

Tid og forventninger

Som frivillig skal du minimum kunne tage en vagt hver 2. uge i tidsrummet kl. 17-20. Her skal du rådgive de børn og unge, som henvender sig til BRYD TAVSHEDENs digitale rådgivninger.

Oplæring

For at hjælpe og rådgive de børn og unge, der henvender sig i vores rådgivninger vil du hen over det første år gennemgå et uddannelsesforløb, hvor du skal gennemføre og bestå 5 moduler inden for voldsfaglig viden. 

Her vil du opnå viden om vold , både indenfor det juridiske, det psykologiske og det teoretiske. Du vil blive trænet i at formidle og kommunikere denne viden på en måde, så brugerne føler sig mødt, anerkendt og spejlet.

Derudover vil du blive klædt på til at skabe overblik og retning for den enkelte bruger samt til de svære samtaler. Når samtalerne går under huden på dig, står vi naturligvis klar med supervision. 

Bliv en del af et voldsfagligt fællesskab

  • Du bliver en del af et spændende og professionelt team i et varmt og inspirerende miljø af engagerede frivillige, der gør en forskel. 
  • Vi gør meget for at booste fællesskabet omkring det at være frivillig, både gennem uddannelse, faglige arrangementer, teammøder og supervision. 

Kontakt os her for at blive frivillig

Lyder det som noget for dig, er du meget velkommen til at sende os dit CV, samt lidt om din erfaring og din motivation for at ville være frivillig i BRYD TAVSHEDEN. Send dette til faglig leder af Rådgivningen, Anders Laursen Graversen, på mail: anders@brydtavsheden.dk. Har du spørgsmål så ring til Anders på tlf. 4024 2253.

   

 

"Jeg føler, at jeg lærer noget nyt på hver vagt og får nye indsigter, specielt i samarbejdet med de andre rådgivere. Der er ofte nye og interessante perspektiver at hente fra de andre, og der er altid noget man kan arbejde med videre med."
-frivillig rådgiver hos Bryd Tavsheden

- frivillige rådgiver hos Bryd Tavsheden