Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BOOK ET FYSISK TEMAOPLÆG OM VOLD

Skal vi besøge din skole?

BRYD TAVSHEDEN holder temaoplæg om børnevold og kærestevold for 7.-10. klasse og ungdomsuddannelser i hele landet.

Du kan sende en forespørgsel på at booke et oplæg her på siden, dog KAN DU FØRST BOOKE I SKOLEÅRET 2024/2025.

BOOK ET GRATIS TEMAOPLÆG OM VOLD

Temaoplæggene er gratis, hvis der er minimum 75 deltagende elever. Hvis antallet ikke stemmer overens med minimumskravet, vil skolen blive pålagt et gebyr på kr. 5.000.

Forud for et besøg har vi tre ønsker til skolerne:

  • Skolen skal stille et lokale til rådighed, der er stort nok til, at alle elever/studerende kan se samt sidde behageligt.
  • Skolen skal kunne stille anvendeligt IT-udstyr til rådighed til visning af film og power points (projektor, filmlærred, højtalere)
  • Temaet skal efterfølgende debatteres i undervisningen, så ingen sidder med uforløste spørgsmål

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere om vores temaoplæg om vold, så kontakt os på telefon 44 45 20 91 eller på e-mail undervisning@brydtavsheden.dk.

TEMAOPLÆG PÅ GRUNDSKOLER OG UNGDOMSUDDANNELSER

Varigheden af et temaoplæg på grundskoler og ungdomsuddannelser er ca. 1½ time. Målgruppen er elever mellem 13 og 24 år. Vi efterstræber at differentiere vores oplæg med udgangspunkt i øjenhøjde med eleverne. F.eks. kan vi i oplæg for 7.-8. klasse lægge størst vægt på børnevold samt berøre kærestevold. For elever i 9. klasse og opefter kan det være modsat, hvor vi lægger større vægt på kærestevold, mens vi samtidig berører emnet børnevold.

Temaoplægget er varieret opbygget med intentionen om at inddrage eleverne og fastholde deres koncentration. Dagen består af indlæg fra en repræsentant fra foreningen samt en ung kvinde eller mand, der fortæller sin egen personlige historie om at vokse op i en voldsramt familie og/eller leve i et kæresteforhold præget af vold.

Foreningen har undervist mere end 100.000 elever i udskolinger og ungdomsuddannelser over hele landet.

Forespørgsel om skoleoplæg

MM slash DD slash YYYY
Ønsket tidspunkt for oplæg(Påkrævet)
:
Klassetrin(Påkrævet)
Lærerens navn(Påkrævet)
Skolens navn og adresse(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.