Til skoler — Brydtavsheden
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
Forlad siden

Skal vi besøge din skole?

Bryd Tavsheden holder temaoplæg om børnevold og kærestevold for 7.-10. klasse, for ungdomsuddannelser samt for studerende på University Colleges i hele landet.

Temaoplæg på grundskoler og ungdomsuddannelser

Varigheden af et temaoplæg på grundskoler og ungdomsuddannelser er ca. 1½ time, hvor målgruppen er elever mellem 13 og 24 år. På temaoplægget for 7.-8. klasse berører vi emnet kærestevold, mens vi lægger størst vægt på børnevold. For elever i 9. klasse og opefter lægger vi større vægt på kærestevold, mens vi stadig berører emnet børnevold.

Temaoplægget er varieret opbygget og fastholder elevernes koncentration i hele sin længde. Dagen består af indlæg fra en repræsentant fra foreningen, en ung kvinde eller mand der fortæller sin egen personlige historie om at vokse op i en voldsramt familie og/eller leve i et kæresteforhold præget af vold. Indtil nu har foreningen set mere end 70.000 børn og unge i øjnene ude på skoler og ungdomsuddannelser over hele landet.

Book et gratis Temaoplæg om vold

Temaoplæggene er gratis for alle skoler / uddannelsessteder, hvis der er minimum 75 deltagere. Hvis antallet af deltagende elever ikke stemmer overens med minimumskravet, vil uddannelsesstedet blive pålagt et gebyr på kr. 5.000,-.

BOOK ET OPLÆG HER

 

Foreningen har 3 “krav” til uddannelsesstederne:

  • Uddannelsesstedet skal stille et lokale til rådighed der er stort nok til at alle elever/studerende kan se samt sidde behageligt.
  • Uddannelsesstedet skal kunne stille anvendeligt IT-udstyr til rådighed til visning af film og powerpoints (projektor, filmlærred, højtalere.)
  • Temaet skal efterfølgende debatteres i undervisningen, så ingen sidder med uforløste spørgsmål.

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere om vores oplæg, så kontakt os på telefon 60385800 eller på e-mail sanne@brydtavsheden.dk.

RejseRådgivning

RejseRådgivning er vores mobile rådgivningstilbud til børn og unge i forlængelse af vores temaoplæg. Når oplægget er ovre, vil en professionel rådgiver stå til rådighed i et par timer i et lokale på skolen, hvis man har brug for en at tale med. Man behøver ikke at sige, hvem man er eller hvad man hedder, og man kan komme alene eller sammen med en ven/voksen, man har tillid til.

Forespørgsel om skoleoplæg

MM slash DD slash YYYY
Ønsket tidspunkt for oplæg(Required)
:
Klassetrin(Required)
Lærerens navn(Required)
Skolens navn og adresse(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.