Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

TIL SKOLER

Her på siden kan du booke BRYD TAVSHEDENs temaoplæg om vold til din skole.
Du kan tilgå vores online undervisningsmateriale til fri og gratis brug i din undervisning, samt tilmelde din klasse til vores årlige kreativ konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde 5.000 eller 10.000 kr. til klassen.

BOOK ET FYSISK TEMAOPLÆG

BRYD TAVSHEDEN holder temaoplæg om børnevold og kærestevold for 7.-10. klasse og ungdomsuddannelser i hele landet. Oplægget giver viden om vold og voldens konsekvenser. En ung person er med og fortæller sin egen historie om at vokse op i en voldsramt familie og/eller leve i et kæresteforhold præget af vold. Indtil nu har BRYD TAVSHEDEN holdt oplæg for mere end 100.000 elever.

KREATIV KONKURRENCE

Hvert år afholder BRYD TAVSHEDEN i samarbejde med Afdelingen for Ligestilling en Kreativ Konkurrence om relevante og brugbare voldstematikker, som de deltagende klasser undersøger med henblik på at skabe et kreativt bidrag.

I hver af de to aldersgrupper, enten 7.-9. klasse eller 10. klasse og ungdomsuddannelser, udløser de fire vindende bidrag enten 5.000 eller 10.000 kr. til klassen.

FAGLIGE UNDERVISNINGSFORLØB

Undervisningsmaterialer der åbner en verden af viden om vold i børn og unges nære relationer gennem fem faglige forløb målrettet dansk, samfundsfag og projektopgaven. De forskellige forløb retter sigt mod 7.-9. klasse, og består af en variation af mundtlige, skriftlige, kreative, kropslige, remedierende og producerende aktiviteter, hvor der veksles mellem samarbejdsformerne alene, par, grupper og fælles.