fbpx
FÅ HJÆLP
..
Forlad siden

TÆNK BRYD TAVSHEDEN IND I DIT TESTAMENTE

Din arv kan gøre en forskel - Støt voldsudsatte børn og unge

Har du tænkt over dit eftermæle og din arv?

Med et testamente kan du testamentere din arv eller dele af din arv til Bryd Tavsheden og dermed give dit bidrag til en fremtid uden vold mod børn og unge. Ved at tænke os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde med voldsudsatte børn og unge. Ethvert beløb gælder, i kampen for at hjælpe og vores vision er en verden, hvor psykisk og fysisk vold er ikke- eksisterende.

Hvordan støtter man?

Testamente

Der er mange, der vælger at skrive en velgørenhedsorganisation ind i deres testamente. Hos Bryd Tavsheden har vi et samarbejde med firmaet Dokument24, der specialiserer sig i oprettelse af juridiske dokumenter.

Dokument24 har udarbejdet en testamenteformular og hjælper dig gratis med testamentet, så snart Bryd Tavsheden er sat ind i. Når formularen er udfyldt, får du straks testamentet tilsendt pr. e-mail. Du vil både modtage et notartestamente og et vidnetestamente. Her skal du vælge at skrive det ene under. Dokument 24 anbefaler, at du skriver notartestamentet under, da det er det meste sikre.

Du finder testamenteformularen her.

Legat

Et alternativ til oprettelse af et testamente er oprettelse af et legat. Dette kan du gøre gratis hos Legal Desk på samme vis, som du kan oprette et testamente hos Dokument 24.

Du finder Bryd Tavshedens formular her.

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Dette er samme måde at skrive under på, som når du skriver et testamente under.

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30% løsningen.