Arv og testamente — Brydtavsheden
Please accept marketing-cookies to watch this video.
FÅ HJÆLP
Forlad siden

TÆNK BRYD TAVSHEDEN
IND I DIT TESTAMENTE

Din arv gør en forskel - Støt voldsudsatte børn og unge

Har du tænkt over dit eftermæle og din arv?

Med et testamente kan du testamentere din arv eller dele af din arv til Bryd Tavsheden og give dit bidrag til vores arbejde med at hjælpe voldsudsatte børn og unge. Ethvert beløb gælder i kampen for at hjælpe!

Vores vision er en verden uden børnevold og kærestevold.

Hvordan støtter jeg?

Du kan støtte Bryd Tavsheden på mange måder. Du kan indtænke os i dit testamente, oprette et legat eller støtte gennem 30 % løsningen.

Testamente

Der er mange, der vælger at skrive en velgørenhedsorganisation ind i deres testamente. Hos Bryd Tavsheden har vi et samarbejde med firmaet Dokument24, der specialiserer sig i oprettelse afjuridiske dokumenter.

Dokument24 har udarbejdet en testamenteformular, og hjælper dig gratis med testamentet, så snart Bryd Tavsheden er sat ind. Når formularen er udfyldt, får du testamentet tilsendt på e-mail. Du vil både modtage et notartestamente og et vidnetestamente. Her skal du vælge at skrive det ene under. Dokument 24 anbefaler, at du skriver notartestamentet under, da det er det meste sikre.

Du finder testamenteformularen her.

Legat

Du kan også vælge at oprette et legat. Det kan du gøre gratis hos Legal Desk på samme måde, som du opretter et testamente hos Dokument 24.

Du finder Bryd Tavshedens formular her.

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Det gælder også, når du skriver et testamente under.

30 % løsningen

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30% løsningen.