Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

ARV OG TESTAMENTE

DIN ARV GØR EN FORSKEL

- STØT VOLDSUDSATTE BØRN OG UNGE

Har du tænkt over dit eftermæle og din arv?

Med et testamente kan du testamentere din arv eller dele af din arv til Bryd Tavsheden og give dit bidrag til vores arbejde med at hjælpe voldsudsatte børn og unge. Ethvert beløb gælder i kampen for at hjælpe!

Vores vision er en verden uden børnevold og kærestevold.

HVORDAN STØTTER JEG?

Du kan støtte Bryd Tavsheden på mange måder. Du kan indtænke os i dit testamente, oprette et legat eller støtte gennem 30 % løsningen.

TESTAMENTE

Der er mange, der vælger at skrive en velgørenhedsorganisation ind i deres testamente. Det er lettere og billigere end du tror.

Hos Bryd Tavsheden har vi et samarbejde med to firmaer, der har specialiseret sig i oprettelse af juridiske dokumenter: Legal Desk og Dokument24,

Hos Dokument24 har vi udarbejdet en testamenteformular, og de hjælper dig gratis med testamentet, så snart Bryd Tavsheden er sat ind. Når formularen er udfyldt, får du testamentet tilsendt på e-mail. Du vil både modtage et notartestamente og et vidnetestamente. Her skal du vælge at skrive det ene under. Dokument 24 anbefaler, at du skriver notartestamentet under, da det er det meste sikre.

Du finder testamenteformularen her.

LEGAT

Du kan også vælge at oprette et legat. Det kan du gøre gratis hos Legal Desk på samme måde, som du opretter et testamente hos Dokument 24.

Du finder Bryd Tavshedens formular her.

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Det gælder også, når du skriver et testamente under.

30 % LØSNINGEN

Når du donerer til velgørende organisationer i dit testamente, åbner du op for muligheden for 30%-løsningen. En løsning der kan minimere arveafgiften og efterlade mere arv til dine arvinger. Du kan blive klogere ved at se mere på denne video omkring 30% løsningen.