Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BREVKASSE

Brevkassen er åben

Skriv til os anonymt eller læs tidligere breve og vores svar herunder.

Vi svarer inden for 24 timer

Brevkassen er anonym

SKRIV HVAD DU HAR PÅ HJERTE

Er du i tvivl om du har oplevet vold? Er du usikker på, hvad vold egentlig er? Har du en oplevelse med vold, som du har brug for at dele?

Så er du landet det rigtige sted, her i Bryd Tavshedens brevkasse. Når du skriver til os er det gratis og anonymt. Vi svarer inden for 24 timer.

Alle vores rådgivere ved rigtigt meget om vold og kan helt sikkert svare på dit spørgsmål og give dig et godt råd med på vejen.  Vi oplever at rigtigt mange voldsudsatte børn og unge spørger os om vold og søger gode råd. I vores brevkasse, kan du derfor få hjælp til at finde ud af hvad du har oplevet og hvad du kan gøre, hvis du har oplevet vold.

I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

SE HVAD ANDRE SPØRGER OS OM

Pige

12

Dato

16/07/2022

Uvenner med far

Uvenner med far

Svar

Kære du.

Du skriver meget kort, at du er uvenner med din far. Det lyder rigtig ubehageligt, og jeg kan godt forstå, hvis det fylder meget og gør dig ked af det.

For bedre at kunne rådgive dig, har vi brug for lidt mere viden om din situation. Er i tit uvenner, er det normal voldsomt, eller fylder det bare rigtig meget for dig lige nu?

Her i bryd tavsheden hjælper vi børn og unge, der er udsat for vold i en nær relation. Hvis du ikke er udsat for vold, men har brug for at tale med nogen, om din situation, så kan du kontakte Børnetelefonen, GirlTalk eller Headspace. De er alle smadderdygtige, søde og rare at tale med om de ting, der fylder ved dig.

Hvis du er udsat for vold i en nær relation, vil vi også rigtig gerne tale mere med dig på chatten, når vi er tilbage fra sommerferie d. 25/7 fra kl. 17-20.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Med venlig hilsen
Bryd tavsheden