Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BREVKASSE

Brevkassen er åben

Skriv til os anonymt eller læs tidligere breve og vores svar herunder.

Vi svarer inden for 24 timer

Brevkassen er anonym

SKRIV HVAD DU HAR PÅ HJERTE

Er du i tvivl om du har oplevet vold? Er du usikker på, hvad vold egentlig er? Har du en oplevelse med vold, som du har brug for at dele?

Så er du landet det rigtige sted, her i Bryd Tavshedens brevkasse. Når du skriver til os er det gratis og anonymt. Vi svarer inden for 24 timer.

Alle vores rådgivere ved rigtigt meget om vold og kan helt sikkert svare på dit spørgsmål og give dig et godt råd med på vejen.  Vi oplever at rigtigt mange voldsudsatte børn og unge spørger os om vold og søger gode råd. I vores brevkasse, kan du derfor få hjælp til at finde ud af hvad du har oplevet og hvad du kan gøre, hvis du har oplevet vold.

I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

SE HVAD ANDRE SPØRGER OS OM

Pige

15

Dato

09/10/2022

Hvad skal man gøre hvis man hader sin krop og sig selv?

Hvad gøre man vis man hader sin krop og sig selv

Svar

Kære du

Mange tak for dit brev. Hvor er det sejt du skriver ind!

Du fortæller, at du hader din krop og dig selv, og spørger til hvad du skal gøre.

Jeg er ked af, at høre at du har det sådan med din krop og med dig selv! Det er der desværre rigtig mange som kan genkende det du beskriver.
Det kan være utrolig svært og energikrævende at gå alene med sådanne tanker alene. Mit bedste råd vil være at snakke med nogle om det. Har du en rigtig god ven eller familie som du kan tale med det om? Jeg er sikker på, at du kan finde modet til at åbne op om disse ting - ligesom du har fundet modet til at skrive herind.

Herind på Bryd Tavsheden ved vi en masse om vold i familien og i kæresterelationer. Hvis du har oplevet det eller kender nogen som har, er du mere end velkommen til at skrive til os på vores chat! Ellers vil jeg opfordre dig til at skrive til GirlTalk. De har en masse erfaring med at rådgive piger om svære tanker om sig selv. Du kan både chatte med dem eller sende dem et brev: https://www.girltalk.dk/vores-tilbud/chat-med-os/

Du skal vide at du er perfekt og skøn som du er <3 Og du behøver ikke at gå med disse tanker alene.

Jeg ønsker dig alt det bedste!

Mvh
Bryd Tavsheden