Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BREVKASSE

Brevkassen er åben

Skriv til os anonymt eller læs tidligere breve og vores svar herunder.

Vi svarer inden for 24 timer

Brevkassen er anonym

SKRIV HVAD DU HAR PÅ HJERTE

Er du i tvivl om du har oplevet vold? Er du usikker på, hvad vold egentlig er? Har du en oplevelse med vold, som du har brug for at dele?

Så er du landet det rigtige sted, her i Bryd Tavshedens brevkasse. Når du skriver til os er det gratis og anonymt. Vi svarer inden for 24 timer.

Alle vores rådgivere ved rigtigt meget om vold og kan helt sikkert svare på dit spørgsmål og give dig et godt råd med på vejen.  Vi oplever at rigtigt mange voldsudsatte børn og unge spørger os om vold og søger gode råd. I vores brevkasse, kan du derfor få hjælp til at finde ud af hvad du har oplevet og hvad du kan gøre, hvis du har oplevet vold.

I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

SE HVAD ANDRE SPØRGER OS OM

Pige

14

Dato

13/08/2023

Er det vold vis kærsten/exkærsten tager hård fat i en eller kaster puder efter en?

Er det vold vis kærsten/exkærsten tager hård fat i en eller kaster puder efter en?

Svar

Hej

Tak for dit brev.

Du spørger om det er vold, hvis kæresten/exkæresten tager hårdt fat i en eller kaster puder efter en. Først og fremmest synes jeg ikke at nogen af delene lyder rart. Det er dog svært for mig at sige med sikkerhed ud fra dit brev om det er vold eller ej. Jeg kan i stedet fortælle lidt om, hvad fysisk vold er. Det håber jeg kan hjælpe dig til at forstå den situation, du beskriver i brevet.

Der er tale om fysisk vold, når en person slår, sparker, fastholder eller skubber én hårdt. Der er altså tale om fysiske handlinger, som skader og skræmmer én eller overskrider ens grænser. Derfor kan det også være fysisk
vold at blive frihedsberøvet, fx ved at blive låst inde eller begrænset i, hvor man tager hen. At blive udsat for vold kan have store konsekvenser for ens trivsel. Det er derfor vigtigt at få den rette hjælp.

For at kunne hjælpe dig bedre ville det være godt med lidt flere beskrivelser af den konkrete situation. Derfor håber jeg, at du kunne have mod på at skrive til os på chatten man-fre 17-20 eller ringe til os på 44452090 man-tor 17-20.

Vi håber at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Bryd Tavshed