Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BREVKASSE

Brevkassen er åben

Skriv til os anonymt eller læs tidligere breve og vores svar herunder.

Vi svarer inden for 24 timer

Brevkassen er anonym

SKRIV HVAD DU HAR PÅ HJERTE

Er du i tvivl om du har oplevet vold? Er du usikker på, hvad vold egentlig er? Har du en oplevelse med vold, som du har brug for at dele?

Så er du landet det rigtige sted, her i Bryd Tavshedens brevkasse. Når du skriver til os er det gratis og anonymt. Vi svarer inden for 24 timer.

Alle vores rådgivere ved rigtigt meget om vold og kan helt sikkert svare på dit spørgsmål og give dig et godt råd med på vejen.  Vi oplever at rigtigt mange voldsudsatte børn og unge spørger os om vold og søger gode råd. I vores brevkasse, kan du derfor få hjælp til at finde ud af hvad du har oplevet og hvad du kan gøre, hvis du har oplevet vold.

I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

SE HVAD ANDRE SPØRGER OS OM

Pige

8

Dato

20/10/2023

Jeg oplever det også

Jeg oplever det også

Svar

Hej,

Mange tak for dit brev!

Du fortæller, at du også oplever noget. Når jeg læser dit brev bliver jeg meget bekymret for, at du sidder derude alene med det du oplever. Jeg ville ønske jeg vidste mere om, hvad du oplever og om der er nogen, som gør dig ondt. Jeg tænker på dig.

Har du nogen du kan tale om det, du oplever, med? Nogen i din familie eller en god lærer eller pædagog? Det er nemlig rigtig vigtigt at du ikke går alene med det, hvis du oplever noget, som ikke er i orden.

Hvis du står i en situation, hvor du ved eller måske er tvivl om hvorvidt du bliver udsat for vold, vil vi rigtig gerne hjælpe dig! Du er meget velkommen til at skrive ind til vores chat mandag-fredag mellem kl. 17-20 eller ringe til vores telefon mandag-torsdag på samme tidspunkt.

Jeg håber at høre fra dig og ønsker dig alt det bedste!

Med venlig hilsen
Bryd Tavsheden