Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BREVKASSE

Brevkassen er åben

Skriv til os anonymt eller læs tidligere breve og vores svar herunder.

Vi svarer inden for 24 timer

Brevkassen er anonym

SKRIV HVAD DU HAR PÅ HJERTE

Er du i tvivl om du har oplevet vold? Er du usikker på, hvad vold egentlig er? Har du en oplevelse med vold, som du har brug for at dele?

Så er du landet det rigtige sted, her i Bryd Tavshedens brevkasse. Når du skriver til os er det gratis og anonymt. Vi svarer inden for 24 timer.

Alle vores rådgivere ved rigtigt meget om vold og kan helt sikkert svare på dit spørgsmål og give dig et godt råd med på vejen.  Vi oplever at rigtigt mange voldsudsatte børn og unge spørger os om vold og søger gode råd. I vores brevkasse, kan du derfor få hjælp til at finde ud af hvad du har oplevet og hvad du kan gøre, hvis du har oplevet vold.

I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

SE HVAD ANDRE SPØRGER OS OM

Pige/kvinde

10

Dato

20/02/2024

Mine venner gider mig ikke

Jeg er startet på en ny skole og jeg har nogle venner som ikke gider mig hvad skal jeg gøre ?😪

Svar

Kære du

Det kan være svært at starte på en ny skole og det kan være særligt svært, hvis man oplever at ens venner ikke gider en mere. Jeg kan godt forstå, at du er ked af det og gerne vil have hjælp til hvad du kan gøre.

Det er rigtig godt, at du vil tale med nogen om det du oplever, og det skal du også. Og hvis jeg var dig ville jeg starte med at tale med mor eller far om det. Jeg tænker, at de kan hjælpe dig med, hvad du kan gøre.

Måske skal I fortælle din nye skole, at det er svært for dig, måske skal I tale om, at det tit kan være svært at starte noget nyt og at man nogle gange skal give det lidt tid.

Måske skal du tale med din mor og far om, hvordan du kan tale med dine venner om, at du er ked af at opleve, at de ikke rigtig gider dig lige nu.

Hos Bryd Tavsheden kan vi bedst hjælpe med at tale om det at være udsat for grænseoverskridende handlinger, fx at blive slået af andre eller nogen gør noget ved en, som man ikke vil have og oplever er helt forkert. Hvis du oplever det, så er du velkommen til at kontakte os igen og meget gerne på vores chat, så vi bedre kan hjælpe dig.

Kan du passe på dig selv.

Mange hilsner
Bryd Tavsheden