Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BREVKASSE

Brevkassen er åben

Skriv til os anonymt eller læs tidligere breve og vores svar herunder.

Vi svarer inden for 24 timer

Brevkassen er anonym

SKRIV HVAD DU HAR PÅ HJERTE

Er du i tvivl om du har oplevet vold? Er du usikker på, hvad vold egentlig er? Har du en oplevelse med vold, som du har brug for at dele?

Så er du landet det rigtige sted, her i Bryd Tavshedens brevkasse. Når du skriver til os er det gratis og anonymt. Vi svarer inden for 24 timer.

Alle vores rådgivere ved rigtigt meget om vold og kan helt sikkert svare på dit spørgsmål og give dig et godt råd med på vejen.  Vi oplever at rigtigt mange voldsudsatte børn og unge spørger os om vold og søger gode råd. I vores brevkasse, kan du derfor få hjælp til at finde ud af hvad du har oplevet og hvad du kan gøre, hvis du har oplevet vold.

I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

SE HVAD ANDRE SPØRGER OS OM

Dreng/mand

48

Dato

22/02/2024

Trist mand

Hejsa

Jeg er en gut som har været gift i 8 år og elsker min kone, problemet er bare at jeg savner hende når hun er ude på weekend ophold osv, denne gang valgte jeg så at skrive med en anden hvor jeg fortalte jeg ikke var gift og løj overfor den anden. Den anden part finder så ud af jeg har løjet og ja så vælger jeg at gå til bekendelse for min kone at jeg har skrevet og at jeg ikke var ærlig overfor den anden, står så i en situation nu hvor jeg ikke kan fortælle hvorfor jeg løj for jeg ved det ærligt ikke. Det eneste jeg ved er at jeg elsker min kone og ville aldrig have andre end hende. Det skal dertil siges at vi har haft nogle ting som ikke helt har spillet sammen også i en længere periode.. hva faen gør jeg og ved jo godt jeg har gjort noget forkert. Men jeg kan ikke fortælle hvorfor jeg har gjort det som jeg har..

Hilsen
Den triste mand

Svar

Kære triste mand.

Tak for dit brev.

Vi er en brevkasse for børn og unge der lever med vold i deres nære relationer.

Så derfor må jeg bede dig om at henvende dig til en anden rådgivning, der kan hjælpe dig med at forstå dine handlinger. Alligevel tænker jeg at måske skulle du og din kone få rådgivning til jeres udfordringer. Dit brev tyder på at I har et godt grundlag for jeres fremtidige liv.

Venlig hilsen
Brevkassen.