Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BREVKASSE

Brevkassen er åben

Skriv til os anonymt eller læs tidligere breve og vores svar herunder.

Vi svarer inden for 24 timer

Brevkassen er anonym

SKRIV HVAD DU HAR PÅ HJERTE

Er du i tvivl om du har oplevet vold? Er du usikker på, hvad vold egentlig er? Har du en oplevelse med vold, som du har brug for at dele?

Så er du landet det rigtige sted, her i Bryd Tavshedens brevkasse. Når du skriver til os er det gratis og anonymt. Vi svarer inden for 24 timer.

Alle vores rådgivere ved rigtigt meget om vold og kan helt sikkert svare på dit spørgsmål og give dig et godt råd med på vejen.  Vi oplever at rigtigt mange voldsudsatte børn og unge spørger os om vold og søger gode råd. I vores brevkasse, kan du derfor få hjælp til at finde ud af hvad du har oplevet og hvad du kan gøre, hvis du har oplevet vold.

I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

SE HVAD ANDRE SPØRGER OS OM

Dreng/mand

23

Dato

23/02/2024

Ensomhed

Hej. Jeg står sådan lidt i en situation, hvor jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre. Situationen er den at jeg føler mig utroligt meget ensom og alene. Altså jeg er ikke bare for mig selv da jeg spiller en del computer hvor jeg snakker med folk. Selvom der er en slags form for socialisering der så det bare ikke helt nok på samme måde som hvis man er fysisk social. Det hele startede sådan set da jeg valgte og tage på en uddannelse som gjorde jeg var nød til og flytte. Før jeg begyndte på den uddannelse så var jeg faktisk med i en stor gruppe af mennesker som var sammen stort set næsten hver weekend. Men ja efter jeg så flyttede for uddannelsen så var det lidt som om jeg bare blev skubbet væk. Alle dem jeg plejede og bruge tid på og være sammen med ville lige pludselig ikke snakke med mig mere. Det skal ikke forståes som at de direkte har sagt de ikke gad mig, men jeg blev ikke inviteret med til noget længere, og da jeg så endelig kom tilbage igen efter et halvt års tid så blev jeg stadigvæk ikke inviteret med til noget.

Jeg havde ikke rigtigt det store problem med det til og starte med da jeg fik opfyldt mine sociale behov igennem det virtuelle på computeren. Men ja nu hvor det er ved og være et par år siden så kan jeg godt mærke at det sætter sine mærker.

Så ja det jeg måske lidt vil hen med alt det her, er at jeg måske godt kunne tænke mig nogle eventuelle råd til hvordan jeg lige gribe situationen an, fordi som ungt menneske i dagens Danmark så det svært og bare gå ud og snakke med folk da folk man ikke kender har en stor tendens til og være fordomsfuld over for folk der prøver og snakke med dem.

Det skal så også siges jeg har IKKE selvskadelige tanker eller noget i den retning på grund af det her.

Jeg søger udelukkende bare nogle råd som måske kunne hjælpe mig på vej til og kunne få en omgangskreds igen.

Svar

Kære dreng på 23 år.

Tak for dit brev.
Jeg må lige starte med at skrive at vi er en brevkasse der hjælper børn og unge der er udsat for vold.

Ensomhed kan være en form for psykisk vold, det kan i hvert fald føles som psykisk vold.

Jeg har googlet " Unge og ensomhed" og der fandt jeg en nogle steder og tilbud der hjælper unge der oplever ensomhed.

Så jeg vil anbefale dig at lede og finde et tilbud der passer dig.

Mange hilsner
Brevkassen