Få hjælp Forlad siden Chatten er åben

BREVKASSE

Brevkassen er åben

Skriv til os anonymt eller læs tidligere breve og vores svar herunder.

Vi svarer inden for 24 timer

Brevkassen er anonym

SKRIV HVAD DU HAR PÅ HJERTE

Er du i tvivl om du har oplevet vold? Er du usikker på, hvad vold egentlig er? Har du en oplevelse med vold, som du har brug for at dele?

Så er du landet det rigtige sted, her i Bryd Tavshedens brevkasse. Når du skriver til os er det gratis og anonymt. Vi svarer inden for 24 timer.

Alle vores rådgivere ved rigtigt meget om vold og kan helt sikkert svare på dit spørgsmål og give dig et godt råd med på vejen.  Vi oplever at rigtigt mange voldsudsatte børn og unge spørger os om vold og søger gode råd. I vores brevkasse, kan du derfor få hjælp til at finde ud af hvad du har oplevet og hvad du kan gøre, hvis du har oplevet vold.

I Brevkassen kan du også se, hvad andre har spurgt om, og hvilke svar vores rådgivere har givet dem.

SE HVAD ANDRE SPØRGER OS OM

Pige/kvinde

21

Dato

08/04/2024

Ingen tager kontakt

Jeg er så ked af ingen tar kontakt ingen gider at hsve mig😕

Svar

Kære dig

Du skriver at ingen gider have dig og ingen tager kontakt. Det lyder som en rigtig svær følelse, du går rundt med. Der er desværre mange unge mennesker, som går rundt og føler sig ensomme.
Heldigvis findes der mange tilbud rundt om i Danmark, hvor man kan møde andre sårbare unge mennesker.

Her i bryd Tavsheden, har vi fokus på at hjælpe unge mennesker, som oplever vold i nære relationer. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, på hverdage mellem kl. 17-20.

Ellers findes der også et tilbud der hedder Girltalk, hvor der sidder unge mennesker klar, til at støtte og rådgive andre unge. De sidder på chatten og er klar til at hjælpe hver aften. Headspace kunne måske også være en mulighed for dig.
Uanset hvad, så håber jeg du rækker ud til nogen, så du kan opleve at der faktisk er mange mennesker derude, som gerne vil tale med dig og hjælpe dig.

Kh. Jesper/Bryd Tavsheden